BRUIDSARRANGEMENTEN

 

Bruidskapsel

Bij het bruidskapsel kijken we uiteraard naar wat jij mooi vindt, maar ook naar wat er mogelijk is met jouw haarlengte en haarstructuur. We bespreken wat het beste past bij de vorm van jouw gezicht en bij de stijl van jouw jurk.

Bruidsmake-up

Bij de bruidsmake-up is het mijn doel om jouw goede punten te accentueren en absoluut niet om een compleet ander persoon van jou te maken. Ik vraag bij de proefsessie altijd naar de make-up die jij doorgaans gebruikt, zodat ik weet wat bij jou past als ik jou ga opmaken.

Wil jij op jouw huwelijksdag een natural make-up look met een frisse uitstraling of ga je juist meer voor een glamoures look? Een ding is zeker, we gaan samen voor een eindresultaat waar jij je honderd procent goed bij voelt.

Proefsessie bruidskapsel en bruidsmake-up

Ik krijg weleens de vraag of een proefsessie echt nodig is. Het antwoord is volmondig "ja"! 

We kijken samen naar welke haarstijl en welke kleuren en stijl make-up jij mooi vindt. Doe alvast inspiratie op via Instagram, Pinterest en/of mijn website, zodat je mij wat plaatjes toe kan sturen voordat we de proefsessie inplannen. We kijken op de dag van de proefsessie of wat jij op de plaatjes gezien hebt daadwerkelijk bij je past, wat de mogelijkheden zijn en natuurlijk of jouw haar/gezicht hiervoor geschikt is.

Alleen op deze manier kunnen we in alle rust de haarstijl met bijpassende make-up ontdekken waar jij helemaal blij van wordt, zodat je op jouw huwelijksdag de allermooiste versie van jezelf bent!

Zilver of goud

Welk arrangement kies jij?

Ik zeg gun het jezelf en ga altijd voor goud! Bij een prachtig bruidskapsel hoort ook flawless make-up.

ZILVER

  • Proefkapsel

  • Bruidskapsel op locatie

  • Inclusief gebruik stylingsproducten, schuifjes etc.

  • Exclusief reistijd/kosten

v.a. €255,-

 
Marmer.jpg

GOUD

  • Proefmake-up & kapsel

  • Bruidsmake-up & kapsel op locatie

  • Inclusief gebruik make-up, stylingsproducten, schuifjes etc.

  • Exclusief reistijd/kosten 

v.a. €365,-

amy-shamblen-lJt-3NUFng4-unsplash.jpg