top of page

MAREN

Over mij

Met 14 jaar ervaring als kapper heb ik naast het knippen een enorme liefde voor het maken van bruidskapsels. Daarom heb ik mij de laatste jaren gespecialiseerd in haar en make-up voor bruiden. Ik vind het geweldig om elke keer weer deel uit te maken van deze magische dag.

Los van de kapperschool waar ik het al leuk vond om haren op te steken, heb ik een vierjarige opleiding in visagie, grime en haar gedaan. Ik heb al veel bruiden blij mogen maken met schitterende haren en make-up op hun huwelijksdag.

Buiten mijn expertise hoor ik vaak van bruiden dat ze mij een relaxed en prettig persoon vinden en dat zij zich erg op hun gemak voelen bij mij. Ik zorg niet alleen voor mooie bruidsmake-up en bruidshaar, ik ben ook een warm en betrokken persoon die jou graag een fijne en ontspannen start van jouw bruiloft bezorgt.

Mijn kennis en passie zullen ervoor zorgen dat ik een prachtige look zal creëren die perfect bij jou en jouw jurk past, zodat je de hele dag zelfverzekerd bent op de meest bijzondere dag van jouw leven.

Ik zorg er graag voor dat jij de allermooiste versie van jezelf kan zijn!

bottom of page