top of page

REVIEWS

Ik boekte Maren voor mijn make-up en haar voor mijn trouwdag. Ondanks mijn late aanvraag, maakte Maren toch plek voor mijn proefsessie en voor de dag zelf. Na de proefsessie wist ik het al zeker, ik wilde Maren houden, het liefst voor elke dag! Helaas is dat niet haalbaar, maar mede door Maren heb ik er nog nooit zo mooi uitgezien als op mijn trouwdag. En het was een lange, hete dag, dus goed om te weten dat ik ook na zon en cocktails om één uur 's nachts nog strak in de lak mijn gasten heb uitgezwaaid. Ik zou Maren zeker aanraden, op zowel  haar persoonlijkheid als haar vaardigheden.

Lieve Maren, ontzettend bedankt!

Logo HM final_hm logo icon insta.png

Laura (Hilversum)

Maren heeft mijn haar en make-up niet  alleen mooi gemaakt, ze zorgde dat ik mij op deze belangrijke dag heel erg op mijn gemak voelde. Maren is een heel fijn en rustig persoon. Ze luistert goed naar je wensen en is erg goed in wat ze doet. Alleen maar lof voor haar en ik beveel haar iedereen aan! 

Logo HM final_hm logo icon insta.png

Angelina (Huizen)

Al voordat ik Maren had gezien, vroeg ze mij al wat ik voor ogen had. Ze wilde ook weten wat voor producten ik gebruikte en ze vroeg om foto's van mijn haar. En of ik al ideeën had wat ik zelf wilde. De voorpret was begonnen en het gaf me meteen een gerust gevoel. Verder was de eerste proefsessie heel erg relaxt en Maren luisterde goed naar mijn verzoeken en dat vertaalde ze precies in dat stukje extra glamour.

Op de dag zelf was ze secuur en bewust van alle andere zaken die speelde. Uiteindelijk heb ik er ook nog wat top tips aan overgehouden die ik nog regelmatig toepas. Dus niet alleen je haren, maar ook je make-up by Maren.

Logo HM final_hm logo icon insta.png

Sarah (Amsterdam) 

Het allerbelangrijkste op jouw huwelijksdag is dat jij jezelf bent en voelt! Daar zorgt Maren voor! Ze luistert naar wat jij wilt en waar jij je het meest prettig bij voelt. Tijdens de proefsessie heeft Maren meerdere opties laten zien zodat ik zeker wist welke ik de mooiste vond. Daarnaast is Maren ook nog heel erg gezellig, wat betekent dat elke sessie een leuke dag is geworden en je op de dag zelf helemaal relaxed bent.

Dankjewel lieverd, voor jouw goede zorgen.

Logo HM final_hm logo icon insta.png

Diede (Ibiza) 

Mede dankzij Maren heb ik een fantastische trouwdag gehad! Op de dag van de proefsessie heeft zij echt de tijd genomen voor het proefkapsel en de make-up totdat we allebei helemaal tevreden waren.

Maren luistert naar jouw wensen, denkt mee en heeft bovendien altijd de juiste tips en adresjes.

Op de trouwdag zelf was zij professioneel, warm en stelde zij mij op mijn gemak, waardoor ik een hele onstpannen dag tegemoet ging. Ze is ook absoluut niet te beroerd om even wat extra te doen, zoals het bijwerken van de bakkebaarden en nekharen van de bruidegom.

Mijn trouwgasten vragen mij nog altijd om haar gegevens voor zichzelf of voor anderen.

Een groter compliment kun je denk ik niet krijgen!

Logo HM final_hm logo icon insta.png

Anne (Amersfoort) 

Heel blij met Maren! Ze denkt goed mee, neemt de tijd en probeert meerdere kapsels uit die je wenst tijdens de proefsessie. Zo ben je echt blij met het eindresultaat. Op de grote dag zelf is ze heel ontspannen aanwezig, en neemt ze ook weer goed de tijd voor je. Ik was en ben nog steeds heel blij met het eindresultaat!

Logo HM final_hm logo icon insta.png

Yaalit (Amsterdam) 

Ik ben erg tevreden hoe Maren mij heeft geholpen! Make-up en haar waren top, ik voelde me nog helemaal mezelf ondanks de grotere hoeveelheid make-up en haarlak. Maren is lief en prettig om om je heen te hebben, ik voelde me helemaal op mijn gemak. Ik ben erg blij met de foto's waar haar en make-up zeker aan hebben bijgedragen.

Logo HM final_hm logo icon insta.png

Adriënne (Blaricum)

Ik vond het erg fijn om Maren mijn haar en make-up te laten doen. Ik voelde me op mijn gemak, kon alles zeggen en als ik iets anders wilde had Maren het zo aangepast. Het was ook fijn dat ze zo relaxed was! (Tenminste zo kwam het over.) Maren deed ook de haren van mijn moeder. En ook zij was heel tevreden.

Dankjewel!

Logo HM final_hm logo icon insta.png

Mariëtte (Huizen)

Logo HM final_hm logo icon insta.png

Maren heeft mijn haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft. Ik was erg tevreden! Ze speelde goed in op mijn wensen en kwam zelf ook met goede ideeën. Ze is professioneel, kwam afspraken na en was ruim op tijd op de grote dag, zodat we alles rustig konden voorbereiden. Een erg goede ervaring dus en ik raad Maren zeker aan! 

Sophie (Amstelveen)

Logo HM final_hm logo icon insta.png

Maren en ik kennen elkaar al heel wat jaren en juist daarom heb ik haar ook gevraagd of zij mijn kapsel wilde verzorgen op mijn bruiloft. Tijdens onze afspraak voor het proefkapsel heeft ze verschillende kapsels geprobeerd. En zij nam de tijd om samen te bepalen wat het beste bij mij en de jurk paste. Op mijn huwelijksdag heeft ze zowel mijn kapsel verzorgd als dat van mijn ceremoniemeester/beste vriendin.

 

We zagen eruit om door een ringetje te halen.

Leontine (Amsterdam)

bottom of page